Gothic & Fantasy Beurs Rijswijk

Tweemaal per jaar – in het voorjaar en het najaar – is Expo Rijswijk het domein van gothic, fantasie en de wereld van de middeleeuwen, tijdens de tweejaarlijkse Gothic & Fantasy Beurs (editie 2013: klik hier). Zaterdag 27 en zondag 28 oktober 2012 – wanneer de wintertijd ingaat en her en der Halloween wordt gevierd – staan de deuren van de Broodfabriek Rijswijk (voorheen de Darling Markt) open voor de 18e editie.

Naast een markt met uiteenlopende artikelen is er een uitgebreid entertainment programma op het podium, zijn er workshops en demonstraties en kan het publiek piercings, tatoeages of dreads lat n zetten. De beurs is beide dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk
Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs in de Broodfabriek Rijswijk
Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs in Expo Rijswijk
Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk
Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs Rijswijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>