Gothic & Fantasy Beurs in de Broodfabriek Rijswijk

Tweemaal per jaar – in het voorjaar en het najaar – is De Broodfabriek Rijswijk het domein van gothic, fantasie en de wereld van de middeleeuwen, tijdens de tweejaarlijkse Gothic & Fantasy Beurs. Zaterdag 14 en zondag 25 maart staan de deuren van de Broodfabriek (voorheen de Darling Markt) open voor de 23e editie van de gothic & fantasybeurs.

Naast een uitgebreid entertainment programma met diverse bands en artiesten op het podium is er een markt met uiteenlopende gothic- en fantasy-artikelen. Daarnaast zijn er workshops en demonstraties en kan het publiek piercings, tatoeages of dreads laten zetten. De beurs is beide dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Vorige edities was er altijd een kostuumwedstrijd. Daar wordt dit keer nergens melding van gemaakt, maar ik neem aan dat dit niet betekent dat bezoekers nu niet (meer) als vanouds in hun mooiste uitdossingen naar de beurs kunnen komen. Tickets: zie website.

Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk
Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs Rijswijk
Lees ook:Phantasium in Beursgebouw Eindhoven
Lees ook:Gothic beurs ‘Nox Obscura’ Amersfoort
Lees ook:Phantasium Eindhoven 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>