Gothic & Fantasy Beurs in Expo Rijswijk

Expo Rijswijk is zaterdag 30 zondag 31 oktober 2010 het domein van de 14e editie van de Gothic & Fantasy Beurs (najaar 2012: klik hier). De beurs staat garant voor ‘twee dagen optredens van unieke bands en struinen langs de gezellige kramen met uiteenlopende artikelen’, meldt de website, zoals: Gothic & Fantasy kleding, schoenen, sieraden, draken –en elfenbeeldjes, boeken, cd’s, zwaarden en heksenartikelen.

Fantasy illustrators houden signeersessies. Zaterdag treden de bands ‘Maggion’ en ‘Scrum’ op, zondag ‘Omnia’ en ‘Harmonia Glen’. Zondag is het Halloween: op de beurs kunnen kinderen een leuke middag beleven met spannende muzikale acts van ‘Dinges Enzo’ en een surprise kinderact. Larp vereniging ‘Cauldron’ verzorgt zaterdag acts op de beursvloer met verschillende personages. ‘Duivel Sanguinis Coagulatus’ is er beide dagen en zondagmiddag biedt ‘Dutch Hunting Falcons’ een spectaculaire uilenshow aan bij het podium. De deuren zijn open van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk
Lees ook:Gothic en Fantasybeurs Rijswijk
Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs in de Broodfabriek Rijswijk
Lees ook:Gothic & Fantasy in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs Rijswijk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gothic & Fantasy Beurs in Expo Rijswijk

 1. vesko

  Hallo ik verkoop Disneyballonen Voor kinderen
  en als er ook avond nog die festival door gaat dan verkoop ik gekleurdelapjes
  het is geen probleem voor om te betalen en ik zou ook graag grondplaats willen
  Hartstikke Bedankt !
  Met vriendelijke Groet Vesko.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>