Gothic & Fantasy Beurs Rijswijk

Zaterdag 19 en zondag 20 februari 2011 is Darling Market, oftewel Expo Rijswijk, voor de 15e maal omgetoverd tot een wereld van Gothic & Fantasy  (najaar 2012: klik hier). Naast een keur aan sfeervolle stands met producten en diensten is er een uitgebreid entertainment-programma. Op beide dagen zijn er Balfolk workshops: op muziek van een balfolk band basispassen leren van balfolkdansen (west-europese dansen).

 

LARP liefhebbers (Live Action Role Players) kunnen hun hart ophalen bij de activiteiten van Cauldron. Donderelf zorgt beide dagen voor muzikaal vermaak en ook Jannes de Goochelaar ontbreekt niet. Zaterdag treedt de band Reincartnatus op, een Nederlandse vrouwengroep die popmuziek combineert met middeleeuwse instrumenten: doedelzakken, schalmeien, vedels, bouzouki en draailieren worden gecombineerd met drums, basgitaren, elektrische gitaren en synthesizers. De znag is vaak meerstemming en in het Latijn of in oude middeleeuwse Europese talen. Zondag brengt Rapalje Ierse, Schotse en Nederlandse folk op eigen wijze: een verscheidenheid aan instrumenten, een afwisselend repertoire, driestemming gezongen en een originele presentatie. De deuren zijn geopend beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Mysticfair 2008 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Gothic en Fantasybeurs Rijswijk
Lees ook:Gothic & Fantasy in Rijswijk
Lees ook:Gothic & Fantasy in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gothic & Fantasy Beurs Rijswijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>