Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk

Op zaterdag 7 en zondag 8 november 2009 vindt in Darling Market in Expo Rijkswijk de 12e editie plaats van de Gothic & Fantasy Beurs (najaar 2012: klik hier): twee dagen genieten van optredens en struinen langs kraampjes met allerlei Gothic -en Fantasy artikelen, zoals kleding, schoenen, sieraden, boeken, beeldjes, cd’s, zwaarden en heksenartikelen. De bands Omnia, Fling, Galanor en A New Dawn verzorgen een afwisselend podiumprogramma.

Op het middeleeuws plein zijn veerschillende oude ambachten te zien: keramische producten, houten lepels en kommen snijden, middeleeuwse geneeskunde en roofvogels van dichtbij. Zwaardkunstvereniging Orde der Noorderwind en LARP vereniging Cauldron verzorgen optredens en demonstraties. Donderelf verrast vriend en vijand met vrolijke volksmuziek.  De beurs is te bezoeken op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Gothic & Fantasy in Rijswijk
Lees ook:Rijswijk in de ban van Gothic & Fantasy
Lees ook:Gothic en Fantasybeurs Rijswijk
Lees ook:Mysticfair 2008 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>