Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk

Tweemaal per jaar – in het voorjaar en het najaar – is De Broodfabriek Rijswijk het domein van gothic, fantasie en de wereld van de middeleeuwen, tijdens de tweejaarlijkse Gothic & Fantasy Beurs. Zaterdag 19 en zondag 20 oktober  staan de deuren van de Broodfabriek Rijswijk (voorheen de Darling Markt) open voor de 20e editie van organisatiebureau Expo Rijswijk (editie maart 2015: klik hier).

Naast een uitgebreid entertainment programma met diverse bands en artiesten op het podium is er een markt met uiteenlopende artikelen, zoals kleding, korsetten, beeldjes, zwaarden en andere fantasy artikelen. Daarnaast zijn  er workshops en demonstraties en kan het publiek piercings, tatoeages of dreads laten zetten. De beurs is beide dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Zaterdag is de traditionele kostuumwedstrijd. Veel bezoekers doen hun best om met de mooiste creaties op de beurs te verschijnen. Om 12.30 uur paradeert de eerste deelnemer over het podium en om 16.30 uur wordt de uitslag van de wedstrijd bekend gemaakt.

Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs Rijswijk
Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs in de Broodfabriek Rijswijk
Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk
Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs in Expo Rijswijk
Lees ook:Rijswijk in de ban van Gothic & Fantasy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>