Kerstmarkt in Rijnhal Arnhem

De grootste en mooiste Kerstmarkt van Nederland staat komend weekend in de Rijnhal in Arnhem (editie 2011: klik hier). Dat meldt de website van de Rijnhal die vrijdag 10 tot en met zondag 12 december 2010 plaats biedt aan het evenement: ‘Het is weer één en al getwinkel, gegloei, geflits, geflakker en geglinster.’ Onder gigantische kroonluchters van meer dan 100.000 kerstlampjes staat meer dan 150 kramen, waarop standhouders uit binnen –en buitenland hun kerstartikelen aanprijzen.

 

Om ideeën op te doen, biedt het Kerst demonstratieplein uitkomst, met workshops en demonstraties. Op verschillende horecapleinen is het goed toeven met glühwein en kerststol, terwijl de kleintjes zich kunnen vermaken op de grote kerstcarrousel. Tussen huizenhoge versierde kerstbomen zingen de meest uiteenlopende kerstkoren kerstliederen. De deuren zijn geopend vanaf 10.00 uur, vrijdag en zondag tot 17.30 uur en zaterdag tot 22.00 uur. Kortingsbon op de entree: zie website. Dezelfde kerstmarkt staat het weekend erop in de IJsselhallen in Zwolle. Tegelijkertijd vindt zaterdag en zondag voor de 8e keer het Warm Winter Weekend in de Arnhemse binnenstad plaats.

Lees ook:Kerstmarkt in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Kerstmarkt 2011 Rijnhal Arnhem
Lees ook:Kerstmarkt in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Kerstmarkt Haarlem 2011
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>