Kerstmarkt Haarlem 2011

Zondag 11 december 2011, een dag na de Anton Pieck Parade, vindt de jaarlijkse Kerstmarkt Haarlem plaats. Van 09.30 tot 18.00 uur is de Grote Markt, Botermarkt, Koningstraat, Gierstraat, Kleine Houtstraat en het winkelgebied van de Raaks het domein van de Haarlemse Kerstmarkt. Naast circa 200 verlichte en versierde kerstkramen zijn er kerstkoren in de Gravenzaal van het Stadhuis. Het kerstcircus van Circus Renz staat vanaf 23 december op de Veerplas tegenover Ikea en komt met een aantal leuke figuren naar de markt.

Uiteraard ontbreekt de Kerstman niet op zijn nostalgische arrenslee. De kerstmarkt biest een keur aan kramen met kerstgerelateerde artikelen en de inwendige mens komt niks tekort met glühwein, warme chocomel, Oudhollandse oliebollen en ambachtelijke nougat. Gezien de grote belangstelling begint de markt al om 9.30 uur en duurt tot 18.00 uur. Alle kramen zijn verlicht, waardoor de markt bij he tinvallen van de schemering op zijn mooist zal zijn.

Lees ook:Kerstmarkt 2010 Haarlem
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht: eerste dag door storm afgelast
Lees ook:Kerstman komt aan in Noordwijk
Lees ook:Drijvende Kerstmarkt Leiden begint vrijdagavond 16 december met Lichtjesparade
Lees ook:Maastricht krijgt eerste officiële intocht van de Kerstman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>