Kerstmarkt Dordrecht: eerste dag door storm afgelast

kerstmarktVrijdag 12 tot en met zondag 14 december verandert Dordrecht in de grootste en meest sfeervolle  kerstmarkt van Nederland. Het noodweer dat is voorspeld, speelt parten: de markt is op vrijdag afgelast en de circa 250 kramen worden na 15.00 uur opgebouwd, als de storm is geluwd. Zaterdag en zondag zal het historische hart van de stad net als voorgaande jaren het decor vormen van het niet meer weg te denken kerstevenement in de Drechtstad.

De kerstmarkt wordt groter dan ooit, met zo’n 250 kramen, 50 grote witte tenten, onder meer voor horeca en meer entertainment langs de route. Bij de Grote Kerk komt naast de vertrouwde kerststal met levende dieren een Kersttheater. Op de Grote Markt vinden optredens plaats tijdens ‘Pluk de Kerstmarkt‘, onder meer door een karaoke-kerstman. Op het Stadhuisplein vindt op zaterdagavond de traditionele Christmas sing-a-long plaats. Nieuw is de social media live wall, een groot beeldscherm waarop bezoekers twitterberichten en instagramfoto’s kunnen zetten. De kerstmarkt is op zaterdag van 10 tot 21 en zondag van 10 tot 18 uur. Tot en met 4 januari staat er in Dordrecht voor de negende keer een Kerstijsbaan.

Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht: vrijdag 16 t/m zondag 18 december
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht 2012
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht 2010
Lees ook:Kerstmarkt Haarlem 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>