Kerstmarkt Dordrecht: vrijdag 16 t/m zondag 18 december

Vrijdag 16 tot en met zondag 18 december staat in Dordrecht ‘de grootste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland’. Wat een aantal jaren geleden begon als een bescheiden markt in het historische hart van de stad, is inmiddels een niet meer weg te denken kerstevenement in de Drechtstad. De talloze monumenten en iconische binnenhavens vormen het decor voor een route van honderden kramen en pagodes. Er staan meerdere podia en her en der zijn muzikale winterterrassen ingericht.

Zie ook: Kerstmarkt Leiden

In de Grotekerkstuin staan het Kersttheater met een Christmas Revue en een levende kerststal. Op de grote Markt staat een nieuw kinderkerstcircus, op de Aardappelmarkt is brocante, kunst en antiek te vinden, op de Nieuwe Haven zijn straattheateracts en vrijdag- en zaterdagavond is er op het winterterras voor het Stadhuis een Christmas-sing-a-long. De openingstijden van de kerstmarkt zijn vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Op het Statenplein is van 16 december tot en met 8 januari de jaarlijkse Kerstijsbaan Dordrecht te vinden.

Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht: eerste dag door storm afgelast
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht 2012
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht 2010
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>