Kerstmarkt Dordrecht 2012

Vrijdag 14 tot en met zondag 16 december 2012 staat in Dordrecht de grootste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland (2013: klik hier). Wat een aantal jaren geleden begon als een bescheiden markt in het historische hart van de stad, is inmiddels een niet meer weg te denken kerstevenement in de Drechtstad. De markt strekt zich uit over een lengte van 2,5 kilometer door het historische hart en langs de schilderachtig versierde binnenhavens, met 150 kramen, eetstalletjes en entertainment.

 

 

Er zijn verschillende muziekpodia en speelplekken langs de route, met steelbands, big bands, koren, en solisten. De Grote Kerk is open voor publiek en biedt zaterdag en zondag optredens van verschillende koren. De tuin eromheen is omgetoverd tot fraaie wintertuin met honderden kerstbomen en een levende kerststal. Het Stadhuisplein is vrijdag en zaterdag vanaf 20.00 uur het decor van de jaarlijkse Christmas Sing-a-Long. De openingstijden van de kerstmarkt zijn vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. De Aardappelmarkt is het domein van Kunstrondje Dordrecht. Op het Scheffersplein staat tot en met 6 januari de 7e editie van de Kerstijsbaan Dordrecht.

Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht 2010
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht 2011
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht: vrijdag 16 t/m zondag 18 december

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>