Kerstmarkt 2011 Rijnhal Arnhem

Vrijdag 9 tot en met zondag 11 december 2011 is de Rijnhal in Arnhem het domein van kerstmis, tijdens ‘de grootste en mooiste Kerstmarkt van Nederland’, aldus de website. ‘Onder een hemel van schitterende kroonluchters gemaakt uit meer dan 70.000 lampjes en tussen huizenhoge kerstbomen kunt u wandelen en genieten van al het moois dat u in de honderden kerstkramen wordt aangeboden’ op deze mega indoor kerstmarkt.  

 

Kerstcadeautjes, serviezen, kerstballen, kaarsen, kransen, suggesties voor het kerstdiner: alle denkbare kerstartikelen zijn in de feestelijk ingerichte kramen te vinden. Standhouders en kunstenaars uit heel West-Europa geven demonstraties en natuurlijk ontbreekt de kersman niet. Op het podium treden continu kerstkoren op. Daarnaast zijn volop hapjes en drankjes te verkrijgen. De deuren zijn geopend vanaf 10.00 uur, vrijdag en zondag tot 17.30 uur en zaterdag tot 22.00 uur. Kortingsbon: zie website.

Lees ook:Kerstmarkt in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Kerstmarkt in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Kerstmarkt 2010 Haarlem
Lees ook:Kerstmarkt in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht: eerste dag door storm afgelast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>