Kerststad Maastricht magische dan ooit

Kerststad Maastricht is magischer dan ooit. De hele decembermaand staat Maastricht in het teken van magie. De magie van de feestdagen, de magie van licht, de magie van muziek én de magie van de Kerstman – kortom Magisch Maastricht. Duizenden lichtjes in de bomen, kleurrijke guirlandes van straat tot straat, winters plezier op de pleinen en kerstklanken op elke hoek. Het historisch centrum van de stad straalt als nooit tevoren van 1 december tot en met 1 januari 2018 (bron: persbericht).

Aankomst Kerstman

Op vrijdag 8 december omstreeks 16.45 uur komt de Kerstman wederom aan in Maastricht. Vanaf het Centraal Station zal een sprookjesachtige stoet de Kerstman omringen op zijn tocht naar het Vrijthof, waar het Huis van de Kerstman staat. Daar zal de Kerstman tot en met 1 januari 2018 logeren. Het belooft een waar spektakel te worden voor jong en oud.

Kerstmarkt op het Vrijthof

Het Vrijthof wordt ondergedompeld in al het moois uit de wereld der verwondering – het reuzenrad biedt een mooi uitzicht op de schaatsbaan en de uitgebreide kerstmarkt. Een magische plek waar jong en oud, zowel bewoner als bezoeker, zich kan vermaken en verwonderen.

Magisch Cultuur Festival

Magisch Maastricht biedt een rijk programma met sfeervolle activiteiten voor alle leeftijden. Naast alle activiteiten op de kerstmarkt, in musea en op podia vinden talloze gratis concerten, workshops, wandelingen en festivals plaats. Tijdens het Magisch Cultuur Festival van 16 tot en met 30 december spelen ruim 120 dans-, theater- en muziekgezelschappen op vier podia in het centrum van de stad. Elke dag een betoverende dag in Magisch Maastricht.

Bereikbaarheid

December is een drukke periode in Maastricht. Reis slim naar Magisch Maastricht. Kijk voor alle informatie en speciale reisaanbiedingen op www.magischmaastricht.nl.

Lees ook:Magisch Maastricht: 2 december t/m 1 januari
Lees ook:Zaterdag 28 november – start Magisch Maastricht
Lees ook:Magisch Maastricht 2012
Lees ook:Magisch Maastricht 2014
Lees ook:Magisch Maastricht 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>