Magisch Maastricht: 2 december t/m 1 januari

Zaterdag 2 december tot en met 1 januari staat het historische centrum van Maastricht ook dit jaar in het teken van Magisch Maastricht. Het evenement begon ooit als Winterland op het Vrijthof, maar heeft haar vleugels uitgeslagen met activiteiten in de hele binnenstad. In 2011 werd de Limburgse hoofdstad uitgekozen als de mooiste kerststad en beste Kerstwinkelstad van Nederland.

Zie ook: Fijne Feestdagen Festival Eindhoven en Kerststad Valkenburg

Kloppend hart is het Vrijthof, dat ook dit jaar is omgetoverd tot een waar winterparadijs, met een 900 m2 grote schaatsbaan, kerstmarkt, reuzenrad, nostalgische carrousel, Huis van de Kerstman, Dickens Village, kinderplezier en de spiegeltent. Op woensdag 7 december arriveert de kerstman. De magische lichtroute is een lint van sfeervolle feestverlichting die verschillende straten en pleinen met elkaar verbindt. Het Magisch Cultuur Festival biedt muziek, theater en exposities op straten, pleinen, in cafés en theaters. De etalages zijn feestelijk ingericht, iedere donderdagavond en op dinsdag 21 en woensdag 22 december is het koopavond. Op 24 en 31 december zijn de winkels tot 17.00 uur open.

Lees ook:Zaterdag 28 november – start Magisch Maastricht
Lees ook:Magisch Maastricht 2014
Lees ook:Magisch Maastricht 2013
Lees ook:Magisch Maastricht 2012
Lees ook:Kerststad Maastricht magische dan ooit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>