Magisch Maastricht 2011

Vrijdag 2 december 2011 tot en met zondag 8 januari 2012 staat de historische binnenstad van Maastricht helemaal in het teken van de feestdagen, tijdens Magisch Maastricht (2012: klik hier). Feestelijk verlichte straten verbinden de verschillende pleinen: de Magische Lichtroute. Kloppend hart is het Vrijthof, met een grote schaatsbaan en tot en met 1 januari een kerstmarkt, reuzenrad en carrousel.

Het Magisch Cultuur Festival biedt muziek, theater en exposities uit de (Eu)regio op straten, pleinen, in cafés en theaters, carillons, koren, slagwerkgroepen, theatergezelschappen, fanfares en verhalenvertellers. De winkels in het centrum zijn elke donderdagavond open, maar dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 december iedere avond, net als alle zondagen tot kerst en op 8 januari. Zaterdag 3 en zondag 4 december verkopen meer dan 40 jonge ontwerpers in Centre Céramique hun kleding, sieraden, accessoires, meubels en design op de Fashion Clash Market. Holiday on Ice staat van donderdag 15 tot en met zondag 18 december met haar nieuwste show ‘Tropicana’ in de MECC. Kerstkunsttours leiden bezoekers langs het Bonnefantenmuseum en andere Maastrichter musea.

Lees ook:Magisch Maastricht 2012
Lees ook:Magisch Maastricht: 2 december t/m 1 januari
Lees ook:Zaterdag 28 november – start Magisch Maastricht
Lees ook:Magisch Maastricht 2014
Lees ook:Magisch Maastricht 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>