Zaterdag 28 november – start Magisch Maastricht

Zaterdag 28 november tot en met 29 december is het historische centrum van Maastricht ook dit jaar het decor van Magisch Maastricht (2016: klik hier). Het evenement begon ooit als Winterland op het Vrijthof, maar heeft haar vleugels uitgeslagen met activiteiten in de hele binnenstad.

Kloppend hart is het Vrijthof, dat ook dit jaar is omgetoverd tot een waar winterparadijs, met een 800 m2 grote schaatsbaan, kerstmarkt, reuzenrad, nostalgische carrousel met twee verdiepingen en optredens in het sfeervolle Vrijthof Paviljoen. Nieuw is Kasteel Mirakels op het Vrijthof,  een kerstshop van 200 m2 met sfeervolle producten. De magische lichtroute is een lint van sfeervolle feestverlichting die verschillende straten en pleinen tot en met 3 januari met elkaar verbindt. Het Magisch Cultuur Festival biedt muziek, theater en exposities op straten, pleinen, in cafés en theaters. De winkels in het centrum zijn zeven dagen per week open en elke donderdagavond en daarnaast ‘s avonds op ook dinsdag 22 en woensdag 23 december.

Lees ook:Magisch Maastricht 2014
Lees ook:Magisch Maastricht: 2 december t/m 1 januari
Lees ook:Magisch Maastricht 2013
Lees ook:Magisch Maastricht 2012
Lees ook:Magisch Maastricht 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>