Magisch Maastricht 2014

Tot en met 30 december is de binnenstad van Maastricht ook dit jaar het decor van Magisch Maastricht (2015: klik hier). Het evenement begon ooit als Winterland op het Vrijthof, maar heeft haar vleugels uitgeslagen over de hele binnenstad. In 2011 werd de Limburgse hoofdstad uitgekozen als de mooiste kerststad en beste Kerstwinkelstad van Nederland.

Kloppend hart is het Vrijthof, dat ook dit jaar is omgetoverd tot een waar winterparadijs, met een 800 vierkante meter grote schaatsbaan, kerstmarkt, reuzenrad en nostalgische carrousel met Maastrichtse taferelen. De magische lichtroute is een lint van sfeervolle feestverlichting die verschillende straten en pleinen met elkaar verbindt. Het Magisch Cultuur Festival biedt muziek, theater en exposities op straten, pleinen, in cafés en theaters. De winkels in het centrum zijn zeven dagen per week open en elke donderdagavond en daarnaast ‘s avonds op ook maandag 22 en dinsdag 23 december.

Lees ook:Magisch Maastricht 2013
Lees ook:Zaterdag 28 november – start Magisch Maastricht
Lees ook:Magisch Maastricht: 2 december t/m 1 januari
Lees ook:Magisch Maastricht 2012
Lees ook:Magisch Maastricht 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>