Barney niet in finale WK Darts

Raymond van Barneveld is uitgeschakeld in de halve finale van het WK Darts in Londen: het PDC (Professional Darts Corporation) World Championship Darts. Hoewel Barney zaterdagavond na afloop zei ‘zijn beste prestatie van de week te hebben geleverd’, versloeg Simon Whitlock hem met 6-5. De 40-jarige Australiër is op dit wereldkampioenschap al een weeklang verrassend sterk bezig is. In de International Darts League verloor onze landgenoot ook al van hem.

In de finale moet Whitlock het opnemen tegen de 14-voudig wereldkampioen en nummer één van de wereld, Phil Taylor. De Brit, bijgenaamd ‘The Power’, won met overmacht zijn halve finale: in een uur tijd versloeg hij Mark Webster uit Wales met 6-0. Van Barneveld en Webster spelen de troostfinale. SBS 6 brengt vanavond verslag uit van de finales vanaf 22.45 uur; BBC 2 vanaf 18.30 uur.

Lees ook:Barney in halve finale WK Darts 2010
Lees ook:Superfinale WK Darts Barneveld tegen Taylor
Lees ook:Michael van Gerwen verliest finale Darts
Lees ook:EK Darts in Hoofddorp
Lees ook:Michael van Gerwen wereldkampioen darts

1 Reacties // Reageer

One thought on “Barney niet in finale WK Darts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>