Michael van Gerwen verliest finale Darts

Darter Michael van Gerwen heeft dinsdag de finale verloren van het wereldkampioenschap Darts (PDC) in Alexandra Palace in Londen (2017: klik hier). De pas 23 jaar oude ‘Mighty Mike’ uit Boxtel moest zijn meerdere erkennen in 15-voudig kampioen, de dartmiljonair Phil Taylor. De Brit versloeg afgelopen zondag de Nederlander Raymond van Barneveld al in de halve finale en op nieuwjaarsdag Van Gerwen in de finale met 7 tegen 4 sets. Taylor ging daardoor met zijn 16e wereldtitel naar huis. Het was de eerste finale voor de Brabander.

Zijn fans uit Boxtel zijn teleurgesteld, maar blijven geloven in toekomst van hun dartheld. Toch reden voor een feestje in Boxtel: tweede van de wereld worden is immers niet niks. Van Gerwen staat nu vierde op de wereldranglijst

Lees ook:Michael van Gerwen wereldkampioen darts
Lees ook:Superfinale WK Darts Barneveld tegen Taylor
Lees ook:Barney in halve finale WK Darts 2010
Lees ook:Donderdag 5 januari huldiging Michael van Gerwen in Vlijmen
Lees ook:Sjinkie Knegt tijdens finale Worldcup Shorttrack in Dordrecht geblesseerd afgevoerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>