Barney in halve finale WK Darts 2010

Raymond van Barneveld is doorgestoten naar de halve finale van het WK Darts 2010 in Londen: het PDC (Professional Darts Corporation) World Championship Darts (update: klik hier). In de kwartfinale kwam de Brit Ronnie Baxter er geen moment aan te pas: Barney overrompelde hem met 5-0. In de halve finale op zaterdagavond 2 januari  moet hij het opnemen tegen de Australiër Simon Whitlock, die op dit WK verrassend sterk bezig is.

In de International Darts League (IDL) verloor Barney van hem, net als 15-voudig wereldkampioen Phil Taylor. Barney verloor vorig jaar de finale van het WK Darts van Taylor met 7-1. De tweede Nederlander die dit keer ook in de kwartfinales stond, Co Stompé, kan naar huis. In de kwartfinale verloor hij met 5-3 van Mark Webster uit Wales. Stompé neemt 27.500 euro aan prijzengeld mee. Webster moet het in de halve finale opnemen tegen titelverdediger Taylor. SBS 6 brengt vanavond verslag uit van de halve finales vanaf 23.15 uur.

Lees ook:Barney niet in finale WK Darts
Lees ook:Michael van Gerwen verliest finale Darts
Lees ook:Superfinale WK Darts Barneveld tegen Taylor
Lees ook:Michael van Gerwen wereldkampioen darts
Lees ook:EK Darts in Hoofddorp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>