Treinverkeer Zwolle ligt plat door stroomstoring

Het treinverkeer rondom Zwolle ligt plat vanwege een stroomstoring: van en naar Zwolle rijden geen treinen. Duizenden reizigers zitten vast in stilstaande treinen of staan te wachten op het station. Doordat de stroomstoring samenviel met de spits, is de drukte op het station extra groot. Gestrande reizigers krijgen gratis koffie en thee aangeboden.

Op sommige trajecten worden bussen ingezet, zoals Dalfsen – Zwolle. De NS weet nog niet wanneer de storing is verholpen. Zwolle is een groot spoorknooppunt in Nederland, waarvandaan treinen in zes richtingen vertrekken. In de ochtend waren er op het station van Zwolle ook problemen vanwege een staking van het spoorpersoneel.

Lees ook:Hanzelijn is klaar
Lees ook:Utrecht dit weekend slecht bereikbaar met de trein
Lees ook:Treinverkeer tot 17 april deels stil van en naar Den Bosch
Lees ook:Arnhem onbereikbaar met de trein
Lees ook:Treinverkeer Randstad een puinhoop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>