Utrecht dit weekend slecht bereikbaar met de trein

Dit weekend is Utrecht slecht per trein bereikbaar. Vanwege omvangrijke werkzaamheden rondom station Utrecht Centraal is er slechts beperkt treinverkeer mogelijk. Reizigers moeten hier tot maandagochtend rekening houden met treinuitval en vertragingen. Op meerdere trajecten worden NS-bussen ingezet.

Op andere trajecten moeten reizigers per trein omrijden. De NS adviseert uitdrukkelijk van tevoren hun reis via de Reisplanner te checken. ProRail werkt dit weekend op elf locaties aan beide kanten van Utrecht Centraal aan perrons, het spoor, de bovenleiding en het beveiligingssysteem. Daarna wordt op Utrecht Centraal een nieuw perron in gebruik genomen, is het vernieuwde station Utrecht Lunetten klaar, rijden treinen door de tweede spoortunnel bij Lunetten en wordt bij Houten het vierde spoor in gebruik genomen.

Lees ook:Tot morgen geen treinen Zwolle-Amersfoort
Lees ook:Treinverkeer tot 17 april deels stil van en naar Den Bosch
Lees ook:Nieuwe reizigerstunnel Station Zwolle gaat 27 juni open
Lees ook:Treinverkeer Randstad een puinhoop
Lees ook:Treinverkeer Amsterdam weer normaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>