Treinverkeer tot 17 april deels stil van en naar Den Bosch

Tot 17 april ligt het treinverkeer van en naar Den Bosch voor een deel stil. Vanwege werkzaamheden rijden er geen treinen richting Tilburg en Eindhoven. ProRail vervangt aan de zuidkant van station ‘s-Hertogenbosch alle sporen en bielzen en de bovenleiding en de bekabeling worden vernieuwd. Er worden tweeduizend man ingezet om de klus op tijd klaar te hebben.

Reizigers naar Eindhoven moeten tot Boxtel met de bus. Reizigers naar Tilburg moeten gebruikmaken van de snelbus. De NS waarschuwt reizigers dat ze rekening moeten houden met een half uur tot een uur langere reistijd. Treinen van De nBosch naar Utrecht en Nijmegen kunnen wel gewoon rijden. Op die trajecten vallen alleen ‘s avonds laar en ‘s nachts een aantal treinen uit.

Lees ook:Honderden kilometers file door winterweer
Lees ook:Treinverkeer Hilversum -Amsterdam weer op gang
Lees ook:Sneeuwoverlast treft westen van Nederland
Lees ook:Reisplanner NS werkt niet tijdens winterproef
Lees ook:Treinverkeer Amsterdam weer normaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>