Zondagavond code geel: kans op zware regen- en onweersbuien

Aan het fraaie zomerweer, dat evenementen als SAIL 2015 een extra boost gaven, komt zondagavond abrupt ten einde. Het KNMI waarschuwt voor zware regen- en onweersbuien en heeft code geel afgegeven voor het hele land. Vooral in het zuiden van het land kan het flink tekeer gaan, met lokaal veel regen. Ook is er kans op hagel en zware windstoten.

Het noorden houdt het tot laat in de avond droog en de onweersbuien zullen naar verwachting in kracht zijn afgenomen als ze het noorden bereiken. De onweersbuien van zondagavond luiden een aantal dagen van herfstachtig weer in. Pas volgend week kan het weer wat droger worden.

Lees ook:KNMI waarschuwt voor gevaarlijk weer: code geel
Lees ook:KNMI geeft code geel voor bijna heel Nederland: het gaat flink plenzen
Lees ook:Woensdagmiddag en -avond code geel: kans op zware onweersbuien
Lees ook:Zware onweersbuien Noord-Brabant en Limburg: code oranje
Lees ook:KNMI: dinsdagmiddag code geel voor hele land

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>