ScanCovery Trial start in Go Planet Expo Hall Enschede

download (1)Zaterdag 4 januari start de vierde editie van de ScanCovery Trial in de Go Planet Expo Hall in Enschede, een indoor startlocatie voor een spectaculair autosportevenement. Dan gaan 75 team van start voor een retourtje Lapland. De Scandinavian Car Adventure is beslist geen race of rallywedstrijd (en er is dan ook geen race- of rally-licentie nodig), maar een autotoertocht, waarbij het strikt naleven van de verkeersregels een belangrijk wedstrijdelement is.

De tocht gaat in zeven dagen kriskras door Scandinavië: ruim zevenduizend kilometer met veel sneeuw en ijs en temperaturen die kunnen dalen tot onder de 40 graden. De verschillende teams rijden om sponsorgeld op te halen voor goede doelen. Zaterdag staan alle 75 teams vanaf 10.30 uur met hun auto’s klaar in de Enschedese hal, zijn er informatiestands, horecagelegenheden en live optredens op een podium. De toegang is gratis.

Lees ook:Winter in aantocht met nachtvorst en sneeuw
Lees ook:Koning Winter deelt voorzichtig eerste tikje uit
Lees ook:April doet wat hij wil: sneeuw en vorst op komst
Lees ook:Kerstmis 2012 wordt groen en nat
Lees ook:Meer hitte komende jaren al merkbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>