Station Amsterdam-Amstel ontruimd

Station Amsterdam-Amstel is op last van de politie ontruimd na de vondst van een verdacht verdachte koffer in de centrale hal van het station. De politie onderzoekt de koffer. De Explosieven Ontruimingsdienst (EOD) is onderweg. Al het trein- en metroverkeer van en naar het station Amstel is stilgelegd. Update 13.30 uur: het was loos alarm. Volgens de politie is de koffer bewust neergezet om paniek te zaaien.  

Intercity’s van Alkmaar naar Maastricht rijden om via Hilversum. Intercity’s tussen Nijmegen en Den Helder rijden niet tussen Amsterdam en Utrecht. Treinreizigers die om Amsterdam Muiderpoort zijn gestrand, moeten omreizen via Amsterdam Centraal. Het metroverkeer tussen Amstel en Wibautstraat en Amstel en Spaklerweg is niet mogelijk, meldde het Amsterdamse openbaar vervoerbedrijf GVB.

Lees ook:Metro’s Amsterdam plat door stroomstoring
Lees ook:OV-staking in Rotterdam tijdens de spits
Lees ook:Treinverkeer in Randstad is een janboel
Lees ook:Dubbel ongeval op spoor Breda-Tilburg
Lees ook:Amsterdam onbereikbaar per trein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>