Treinverkeer in Randstad is een janboel

Het treinverkeer rond Amsterdam is voorlopig ontregeld. Er rijden geen treinen tussen Amsterdam-Centraal en Bijlmer. Tussen Centraal en Amersfoort en Lelystad rijden minder treinen. De intercity’s tussen Centraal en Utrecht worden omgeleid. Het opruimen van de goederentrein, die vlakbij station Muiderpoort van de rails kantelde, duurt langer dan ProRail van tevoren had verwacht.

Eerst moest de 315 meter lange trein weggehaald worden en daarna moet de rails worden gerepareerd. ProRail kan nog niet zeggen wanneer die klus geklaard is. Op dit moment hebben de treinen tussen Rotterdam en Den Haag óók te kampen met vertragingen. Daar rijden minder treinen, omdat werkzaamheden aan het spoor niet op tijd klaar waren.

Lees ook:Treinverkeer Amsterdam weer normaal
Lees ook:Nog geen treinverkeer westkant Amsterdam
Lees ook:Treinverkeer Randstad een puinhoop
Lees ook:Treinverkeer rond Tilburg nog steeds ontregeld
Lees ook:Grote treinramp in België

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>