Kerstshoppen in Amsterdam

10881565_752690298141204_8521222569555479913_nZin om te kerstshoppen? Bezoek dan eens een van de vele kerstmarkten in Amsterdam, waar je terecht kunt voor leuke kerstartikelen en een warme chocolademelk. Geen shopliefhebber? Trek dan je schaatsen aan en maak een rondje op de ijsbaan. Op de diverse kerstmarkten doe je genoeg inspiratie op voor kerst. De stad heeft maar liefst 26 buurtmarkten die in de aanloop naar de feestdagen volledig in het teken staan van kerst. De Albert Cuypmarkt is de grootste markt, waar  op 23 december een speciale wintermarkt wordt gehouden (bron: ingezonden bericht).

Op het Leidseplein en het Koningsplein komen kerstactiviteiten voor jong en oud, zoals de traditionele ijsbaan op het Leidseplein en kerststalletjes op het Koningsplein bieden leuke kerstartikelen.  In december zijn op de bloemenmarkt op het Singel kerstbomen in alle soorten en maten kopen. Op zoek naar een leuk kerstcadeau? In Christmas Palace aan de Singel (Bloemenmarkt) is het het hele jaar door kerst. De Funky Xmas Market op het Westergasterrein biedt lekkere versnaperingen en handwerkkraampjes en begin januari is er een grote New Years Market! Geen zin om direct na het kerstshoppen naar huis te gaan? Huur dan een appartement in Amsterdam en geniet ook nog ’s avonds van deze prachtige en sfeervolle stad.

 

 

Lees ook:Bloemenmarkt Singel moet Koningsgracht worden
Lees ook:Maandag 7 december starten de Haagse Koning Winter Weken
Lees ook:Bosch Winterparadijs op De Parade ‘s-Hertogenbosch
Lees ook:Zaterdag 14 november start Fijne Feestdagen Festival Eindhoven
Lees ook:Fijne Feestdagen Festival Eindhoven; t/m 8 januari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>