Bosch Winterparadijs op De Parade ‘s-Hertogenbosch

Zaterdag 10 december tot en met 8 januari is De Parade in Den Bosch het domein van het jaarlijkse Bosch Winterparadijs. Dan  is het plein ‘de sfeervolle huiskamer van de stad’, vol winterse activiteiten. Sinds twee jaar staat er geen kerstmarkt meer, maar wel een ijsbaan, een podium met optredens en klassieke muziek, een kerststal, een poffertjeskraam en vuurkorven.

Joris Linsen staat op 18 december weer op de Parade voor tv-opnames van het jaarlijkse KRO-NCRV-programma Joris’ Kerstboom, onder het motto ‘Wie zet jij in het licht?’ Bezoekers kunnen een foto van een dierbare in de boom hangen en Linsen vertellen aan wie zij met kerst denken.  De boom is ook te vinden in Leiden. Op Tweede Kerstdag wordt het programma op tv uitgezonden. De ijsbaan en het paviljoen zijn iedere dag open van 12.00 tot 19.00 uur (op 24, 25, 26  en 31 december tot 17.00 uur en op Nieuwjaarsdag gesloten; op 16, 17, 19 t/m 23 december en 5 januari tot 21.00 uur).

Lees ook:Bosch Winterparadijs 2014 op Parade van Den Bosch
Lees ook:Bosch Winterparadijs 2013
Lees ook:Bosch Winterparadijs op de Parade
Lees ook:Donderdag 3 december opent IJsbaan Middelburg
Lees ook:Drijvende Kerstmarkt Leiden begint vrijdagavond 16 december met Lichtjesparade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>