Fijne Feestdagen Festival Eindhoven; t/m 8 januari

Tot en met 8 januari is het feest in Eindhoven: het Fijne Feestdagen Festival (FFF) ging half november van start met de komst van Sinterklaas en de hele maand december staat de Lichtstad in het teken van een nostalgische winterperiode, van sfeervol winkelen tot gezellige kerstmarkten en andere winterse feestjes en culturele activiteiten.

Zie ookMagisch Maastricht

Sfeervolle etalages en versierde en verlichte winkelstraten maken shoppen tot een waar genoegen. Het Wilhelminaplein is op 11 december voor de negende keer omgetoverd tot Winterplein, op diezelfde zondag vindt de Urban Trial plaats (10 kilometer rennen door de stad) en rondom het Catharinaplein staat de Catharina Kerstmarkt (8-31/12), op de markt staat een IJsbaan (16/12-8/1), zondag 18 december is is de Xmas Sing-a-long, in het Parktheater staat het Internationaal Kerstwintercircus (24/12-1/1), op zaterdag 24 december vindt de jaarlijkse Fakkeltocht plaats.

Lees ook:Fijne Feestdagen Festival Eindhoven
Lees ook:Wintermarkt en Kerstdorp aan Zee in Noordwijk
Lees ook:Santa Run 2013 in heel Nederland
Lees ook:Zaterdag 14 november start Fijne Feestdagen Festival Eindhoven
Lees ook:Santa Runs 2012 in het land

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>