Zaterdag 14 november start Fijne Feestdagen Festival Eindhoven

Eindhoven maakt zich op voor het Fijne Feestdagen Festival (FFF, 2016: klik hier), dat van start gaat op 14 november, de dag dat Sinterklaas naar de Lichtstad komt en de laatste dag van het lichtkunstfestival GLOW. Tot en met 3 januari staat de Lichtstad in het teken van een nostalgische winterperiode, van sfeervol winkelen tot gezellige kerstmarkten en andere winterse feestjes en culturele activiteiten.

Sfeervolle etalages en versierde en verlichte winkelstraten maken shoppen tot een waar genoegen, donderdag 19 november ontsteekt de Bijenkorf de feestverlichting (Turn on the Lights), zondag 29 november is de Grote Pietenparade en zondag 29 november de roeiwedstrijden op het Eindhovens Kanaal (de Beatrix Winterrace). In december zijn er onder meer kerstmarkten, hollende kerstmannen (Santa Run, vrijdag 18 december), het Kerstwintercircus en de fakkeltocht op 24 december. Op de Markt staat de jaarlijkse ijsbaan van 12 december tot en met 3 januari.

Lees ook:Fijne Feestdagen Festival 2014 in Eindhoven
Lees ook:Fijne Feestdagen Festival Eindhoven
Lees ook:Fijne Feestdagen Festival Eindhoven; t/m 8 januari
Lees ook:Turn on the Lights – Bijenkorf Amsterdam opent feestmaand
Lees ook:Kerstmarkten en winterfairs 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>