HISWA 2009 in de RAI

Van dinsdag 3 tot en met zondag 8 maart 2009 vindt in de Amsterdamse RAI de HISWA 2009 plaats (editie 2013: klik hier). Ruim 350 exposanten tonen honderden boten en duizenden nautische accessoires: alles voor op en rond het water. Bovendien biedt de beurs veel exclusieve aanbiedingen en activiteiten. Dit jaar verrichten kinderen uit groep zeven en acht van Amsterdamse basisscholen de officiële opening. In de ‘Water Fun Zone‘ strijden zij met hun zelfgebouwde zeilklompen om de eerste plaats. Voor kinderen zijn er de hele week activiteiten op de beurs, die overigens gratis is voor jongeren tot en met 16 jaar (legitimatie vereist). Jaarlijks wordt op de openingsdag de ‘Boot van het Jaar‘ gekozen, in twee categorieën: zeilboten en motorboten. De genomineerde boten liggen aan de steiger in Hal 1.

 

Op de openingsdag wordt ook de Innovatieprijs 2009 uitgereikt. De genomineerde producten zijn tijdens de beurs te zien in de entree van Hal 1. De vereniging  HISWA werd in 1932 door een aantal bootbouwers en handelaren opgericht als brancheorganisatie voor watersportbedrijven: inmiddels zijn 1200 bedrijven in 17 bedrijfstakken daarbij aangesloten. In 1933 organiseerden zij de eerste tentoonstelling. De eerste week van september de jaarlijkse ‘HISWA te Water’ plaats in de jachthaven Marina Seaport in IJmuiden. De beurs in de RAI is open op dinsdag, woensdag en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur.Bij aankoop van een ticket vóór 4 maart bieden de NS en de GVB (vervoer binnen Amsterdam) vrij reizen.

Lees ook:HISWA 2011 in de RAI
Lees ook:HISWA 2012 in de RAI
Lees ook:HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI
Lees ook:Woensdag 16 maart: start HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI
Lees ook:HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “HISWA 2009 in de RAI

  1. Pingback: Amsterdam Golf 2009 in de RAI | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>