Amsterdam Golf 2009 in de RAI

Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 maart vindt in de RAIAmsterdam Golf 2009‘ plaats, het grootste indoor golfevenement van Nederland (2012: klik hier). Golfliefhebbers kunnen volop genieten van een afwisselend aanbod met demonstraties, entertainment en wedstrijden. Deze derde editie belooft ‘verrassend anders’ te worden. Er komen meer winkeltjes, met naast GolfPlaza ook andere aanbieders van equipement, accessoires en kleding.  Golfplaza is ook dit jaar preferred retailer en als partner van het eerste uur prominent aanwezig. Op het spektakelplein is van alles te beleven, waaronder een geheel nieuwe trickshow, een modeshow, en demonstraties.

 

De coach van onder andere Joost Luiten, Phil Allen, geeft masterclasses: hij neemt onder meer de swinganalyse onder de loep. Er zijn prijzen te winnen bij de simulatoren. Dit jaar is er veel aandacht voor het korte spel op een grote green. Jonge golfers kunnen terecht in de Fun Factory op de Kids Course. Vrijdag wordt Amsterdam Golf om 10.30 officieel geopend door Taco Remkes en de directeur van de golfbond NGF: daarna wordt de eerste officiële Nederlandse Golfpostzegel overhandigd. De deuren gaan iedere dag om 10.00 uur open; vrijdag tot 19.00, zaterdag 18.00 en zondag tot 17.00 uur. Tickets kosten € 17,50 (NGF leden € 8,75) en zijn online te bestellen. Combinatietickets met de HISWA, die tegelijkertijd in de RAI plaatsvindt, kosten € 25,= (NGF leden € 20,=) . Kinderen tot en met 16 jaar mogen gratis mee.

Lees ook:Pieter van Vollenhoven opent Amsterdam Golf in de RAI
Lees ook:Amsterdam Golf 2008 in de RAI
Lees ook:Amsterdam GOLF Show 2011
Lees ook:Alles over Golf & Lifestyle Event 2011 in Den Bosch
Lees ook:Golf & Lifestyle de Beurs Groningen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Amsterdam Golf 2009 in de RAI

  1. Pingback: HISWA 2009 in de RAI | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>