Pieter van Vollenhoven opent Amsterdam Golf in de RAI

Vrijdag 12 maart 2010 opent Mr. Pieter van Vollenhoven samen met enkele leden van Golf Holland Team om 11.00 uur de vierde editie van Amsterdam Golf in de RAI (editie 2012: klik hier). Met dit grootste indoor golfevenement van Nederland, dat duurt tot en met zondag 14 maart, begint officieus het nieuwe golfseizoen (klik hier voor een impressie uit 2008). Op de beurs bieden 125 standhouders de bezoekers alles op het gebied van golf: artikelen, diensten en activiteiten. Daarnaast is er een uitgebreid programma.

 

Zo  kunnen bezoekers golfmaterialen testen op een driving range, worden er wedstrijden op golfsimulators georganiseerd en worden golfdemonstraties gegeven. GMG Golf geeft gratis tiplessen voor golfers van elk niveau. Topcoach Phil Allen verzorgt in de Arena een Masterclass; ditmaal niet voor topgolfers, maar voor gewone spelers met swingproblemen. Hij krijgt hierbij medisch advies van een chiropractor. Verder zijn er modeshows op de catwalk, trickshows in de Arena  en meerdere golfveilingen en verlotingen. Leden van Golf Team Holland spelen wedstrijdjes met het publiek. Op het Trolley Race plein zijn doorlopend wedstrijdjes in behendigheid met elektrische trolleys met afstandbediening. Kinderen kunnen terecht op de Kids Course en in de Fun Factory kennismaken met het golfspel. De deuren zijn iedere dag open van  10.30  tot 18.00 uur. ‘Early birdies’, bezoekers die zaterdag of zondag voor 12.00 uur binnenkomen, krijgen een aardige attentie. Tickets: zie website.

Lees ook:Amsterdam GOLF Show 2011
Lees ook:Amsterdam Golf 2008 in de RAI
Lees ook:Amsterdam Golf 2009 in de RAI
Lees ook:Alles over Golf & Lifestyle Event 2011 in Den Bosch
Lees ook:Team Marathon op indoor roeiapparaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>