Team Marathon op indoor roeiapparaten

Van zaterdag 7 tot en met zondag 15 maart 2009 wordt de Team Marathon gehouden; in teamverband roeien op indoor roeiapparaten. Binnen deze periode kan iedereen een dag en tijdstip uitkiezen, die persoonlijk beste uitkomt. De Team Marathon kan worden geroeid in ieder fitnesscentrum, bij iedere roeivereniging of gewoon thuis, als er maar een Concept 2 Indoor Rower beschikbaar is. Meedoen is gratis den inschrijven is niet nodig.

Formeer een team van maximaal tien personen, download het deelnamepakket en roei de Team Marathon volgens de regels. De eindscore moet uiterlijk 16 maart voor 12.00 uur zijn gemaild naar [email protected]. Complete resultaten en foto’s kunnen per post nagestuurd worden.

Lees ook:Noord/Zuidlijn zoekt duizenden mensen voor testritten
Lees ook:Marathon Eindhoven 2017
Lees ook:Amsterdam Marathon 2010
Lees ook:Marathon Eindhoven 2011
Lees ook:Runner’s World Zandvoort Circuit Run: nieuwe hardloop klassieker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>