Amsterdam GOLF Show 2011

Vrijdag 12 tot en met zondag 13 maart 2011 vindt de vijfde editie van de Amsterdam GOLF Show plaats in hal 8 van de RAI: een ‘sportief dagje uit voor iedereen met alles wat GOLF te bieden heeft’, meldt de website (2012: klik hier). Met dit grootste indoor golfevenement van Nederland, begint officieus het nieuwe golfseizoen. Op de beurs bieden standhouders (vorig jaar waren dat er 125) de bezoekers alles op het gebied van golf. Daarnaast is er een uitgebreid programma: op Amsterdam GOLF staat het zelf doen hoog in het vaandel.

 

Topgolfers vertonen hun kunsten aan het publiek, maar zelf doen is voor iedereen ook mogelijk. Bezoekers kunnen hun swing gratis laten analyseren en gratis korte lessen voor beginners en gevorderden volgen. Op de Nassau Green krijgen ze instructies en tips voor de laatste vaak moeilijkste meters van een hole. Op meerdere simulatoren kan het publiek strijden om de ‘neary’ en de ‘longest drive’. Op de driving range kan iedereen op de beurs gekocht materiaal uitproberen. Daarnaast zijn er iedere dag meerdere trickshows in de Arena en modeshows op de catwalk, masterclasses, golfveilingen en verlotingen, waarbij zelfs diamanten te winnen zijn, en last but not least Happy Hour op het terras van Hole 19. Kinderen kunnen in de Fun Factory kennismaken met het golfspel. De deuren zijn iedere dag open van  10.30  tot 18.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Pieter van Vollenhoven opent Amsterdam Golf in de RAI
Lees ook:Amsterdam Golf Show 2012 in de RAI
Lees ook:Alles over Golf & Lifestyle Event 2011 in Den Bosch
Lees ook:Amsterdam Golf 2008 in de RAI
Lees ook:KLM Open Golf 2014 in Zandvoort

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Amsterdam GOLF Show 2011

  1. Golfles

    Ruim 13.000 bezoekers bezochten de 5de editie van deze complete en altijd spectaculaire golfbeurs, die officieel geopend werd door Willem van Hanegem en top-golfers van Golf Team Holland.

      /   Reply  / 
  2. golfvakantie

    Het was zeker een succes. Veel mensen zijn op het evenement afgekomen en hebben kunnen genieten van de show. Ik kan niet wachten op de 6e editie.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>