Alles over Golf & Lifestyle Event 2011 in Den Bosch

Vrijdag 18 tot en met zondag 20 februari 2011 zijn de Brabanthallen in Den Bosch het domein van het indoor golfevenement Alles over Golf & Lifestyle Event 2011 (editie 2012: klik hier). ‘Een hoogstaand interactief evenement waar u zich als golfliefhebber kunt laten inspireren en informeren over alles op het gebied van golf en lifestyle’, meldt de aankondiging.

 

‘Het gevarieerde programma speelt in op de behoeften van beginnende tot zeer gevorderde golfers’: clinics, masterclasses, informatie, shoppen, beursaanbiedingen, modeshows, golfbanen in de buurt en presentaties door golfprofesionals. Zo verzorgt David Edwards ‘spectaculaire trickshows’, aldus de website, en laten bekende golfers zien hoe zij het doen. Bezoekers kunnen de opgedane kennis meteen uitproberen in de Put zone, Chip zone, Pitch zone en deFull Swing zone. Er zijn hole-in-one wedstrijden en puttingwedstrijden en ook kinderen kunnen in de Brabanthallen leren golfen. Voor de kinderen is er een Kids Zone met Fun Fctory. Tijdens demonstraties komen de nieuwste trends en ontwikkelingen aan bod en een grote diversiteit aan bedrijven toont hier zijn producten, diensten en services. De deuren staan open vrijdag van 10.30 tot 21.00 uur, zaterdag enzondag van 10.30 tot 18.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Alles over Golf & Lifestyle Event Den Bosch
Lees ook:Amsterdam GOLF Show 2011
Lees ook:Online voorverkoop gestart Golf Event Den Bosch
Lees ook:Pieter van Vollenhoven opent Amsterdam Golf in de RAI
Lees ook:Amsterdam Golf Show 2012 in de RAI

1 Reacties // Reageer

One thought on “Alles over Golf & Lifestyle Event 2011 in Den Bosch

  1. golfvakantie

    Zo’n event is geweldig voor het golfen. Veel entertainment voor golfliefhebbers. Het is ook toegankelijk voor iedereen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>