Woensdag 16 maart: start HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI

Woensdag 16 tot en met zondag 20 maart is de RAI het domein van de 61e editie van de HISWA Amsterdam Boat Show, de grootste allround watersportbeurs van Nederland. (2017: klik hier).  Zo’n 40.000 bezoekers komen ieder jaar het nieuwe waterseizoen inluiden, de sfeer proeven en samen het watersportgevoel beleven. De beurs is opgedeeld in zeven werelden: Klassiek, Speed, Zeilen, Sloep, Funsport, Accessoires en Shop.

Er zijn meer activiteiten dan ooit, in het Zeiltheater en het Spiegeltheater worden interessante lezingen gegeven en de Funzone biedt volop vertier voor kinderen. In het Onderhoudspaviljoen kunnen klussers hun slag slaan en worden workshops over bootonderhoud gehouden. Hiswa Klassiek heeft een bassin met mini-aakjes, het InnovationLAB biedt de nieuwste ontwikkelingen en innovaties en in het Olympisch Klassen Paviljoen wordt voorbeschouwd op de komende Spelen in Rio.  De HISWA is te bezoeken deuren staan open op woensdag van 11.00 tot  18.00 uur, donderdag en vrijdag van 11.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur.

De HISWA werd in 1932 door een aantal bootbouwers en handelaren opgericht als brancheorganisatie voor watersportbedrijven. In 1933 organiseerden zij de eerste tentoonstelling. De eerste week van september vindt de jaarlijkse ‘HISWA te Water’ plaats, na jaren in IJmuiden sinds 2012 in Amsterdam-Noord.

 

Lees ook:HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI
Lees ook:HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI
Lees ook:HISWA Amsterdam Boat Show op koers voor 60e editie – nominaties HISWA Boot van het Jaar bekend
Lees ook:HISWA 2012 in de RAI
Lees ook:HISWA 2011 in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>