HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI

Woensdag 8 tot en met zondag 12 maart vindt in RAI Amsterdam de 62e editie van de HISWA Amsterdam Boat Show plaats, het grootste watersportevenement van Nederland (sfeerverslag 2014: klik hier).  Zo’n 40.000 bezoekers komen ieder jaar het nieuwe waterseizoen inluiden, de sfeer proeven en samen het watersportgevoel beleven. Onder de noemer ‘Verbreed je horizon op de HISWA’ is de beurs is opgedeeld in zeven watersportwerelden: Klassiek, Speed, Zeilen, Sloep, Funsports, Onderdelen & Accessoires en Shop.

Er zijn workshops, demonstraties, lezingen en water fun activiteiten. Parallel aan de HISWA vindt voor de eerste keer Funsoprt Xperience plaats. De HISWA is te bezoeken deuren staan open op woensdag van 11.00 tot  18.00 uur, donderdag en vrijdag van 11.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website. De HISWA werd in 1932 door een aantal bootbouwers en handelaren opgericht als brancheorganisatie voor watersportbedrijven. In 1933 organiseerden zij de eerste tentoonstelling. De eerste week van september vindt de jaarlijkse ‘HISWA te Water’ plaats, na jaren in IJmuiden sinds 2012 in Amsterdam-Noord.

Lees ook:Woensdag 16 maart: start HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI
Lees ook:HISWA 2015 in de RAI
Lees ook:HISWA te Water 2011 IJmuiden
Lees ook:HISWA te Water 2017 in Amsterdam
Lees ook:HISWA te Water 2015 in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>