Bosch Winterparadijs 2014 op Parade van Den Bosch

Zaterdag 13 december opende op de Parade in Den Bosch het in Bosch Winterparadijs (2016: klik hier). Tot en met de Driekoningenintocht is het plein ‘de sfeervolle huiskamer van de stad’, dit jaar zonder kerstmarkt, maar wel met een ijsbaan, een draaimolen, een podium, een paviljoen, vuurkorven en ‘radiatorbankjes’ (om de koude billekindjes op te warmen), eten en drinken.

Joris Linsen staat vanaf 15 december voor de vijfde maal op de Parade met Joris’ Kerstboom: onder het motto ‘Wie zet jij in het licht?’ kunnen bezoekers een foto van een dierbare in de boom hangen. Zondag 21 december wordt de boom groots ontstoken met Sten Bos. Op Eerste Kerstdag zendt de NCRV om 21.10 uur het programma ‘Joris’ Kerstboom’ uit. De ijsbaan en het paviljoen zijn iedere dag open van 12 tot 19 uur (op 24, 25 ,26  en 31 december tot 17 uur en op Nieuwjaarsdag gesloten).

 

Lees ook:Bosch Winterparadijs op De Parade ‘s-Hertogenbosch
Lees ook:Bosch Winterparadijs 2013
Lees ook:Bosch Winterparadijs op de Parade
Lees ook:Drijvende Kerstmarkt Leiden begint vrijdagavond 16 december met Lichtjesparade
Lees ook:Fred van Leer en wethouder openen op spectaculaire wijze nieuw winterfestival IJsvrij bij de Euromast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>