Bosch Winterparadijs 2013

Zaterdag 14 december 2013 opent op de Parade in Den Bosch het in Bosch Winterparadijs (2014: klik hier). Tot en met de Driekoningenoptocht op 5 januari is het plein ‘de sfeervolle huiskamer van de stad’, met gezelligheid en winterse gerechten, een kerstmarkt, een adventskalender en een overdekte ijsbaan. Joris Linsen staat van 18 tot en met 22 december voor de vierde maal op de Parade met Joris’ Kerstboom: onder het motto ‘wie zet jij in het licht?’ kunnen bezoekers een foto van een dierbare in de boom hangen. Zondag 22 december wordt de boom groots ontstoken met optredens, onder andere van Karin Bloemen.

Op Eerste Kerstdag zendt de NCRV om 21.10 uur het programma ‘Joris’ Kerstboom’ uit. Op de Parade staat een overdekte ijsbaan, overdag voor kinderen tot 12 jaar, ’s avonds voor curling. Er staat een Winterpaviljoen, een buitenbar en de traditionele poffertjeskraam ontbreekt niet. Vanuit de Bossche adventskalender zijn er verschillende muzikale optredens van koren en muziekgezelschappen uit de regio. Zithoekjes met houtvuur zorgen voor warmte en gezelligheid, er zijn verhalenvertellers en leuke kinderactiviteiten. Het Bosch Winterparadijs is dagelijks te bezoeken van 12.00 tot 19.00 uur (op feestdagen van 12.00 tot 18.00 uur).

 

Lees ook:Bosch Winterparadijs op de Parade
Lees ook:Bosch Winterparadijs op De Parade ‘s-Hertogenbosch
Lees ook:Bosch Winterparadijs 2014 op Parade van Den Bosch
Lees ook:Drijvende Kerstmarkt Leiden begint vrijdagavond 16 december met Lichtjesparade
Lees ook:WinterparadIJS Amersfoort 2017

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>