Bosch Winterparadijs op de Parade

Vrijdag 14 tot en met zondag 30 december 2012 is de Parade van Den Bosch omgetoverd tot een sfeervolle huiskamer, tijdens het in Bosch Winterparadijs (2013: klik hier). Naast de kerstmarkt is voor de derde maal het programma Joris’ Kerstboom: bezoekers kunnen een foto van hun dierbare in de boom hangen. Joris Linssen staat vanaf 15 december op het plein en ontsteekt de boom op donderdag 20 december om 19.30 uur.

Op Eerste Kerstdag zendt de NCRV om 21.10 uur het programma ‘Joris’ kerstboom’ uit. Op de Parade staat een overdekte ijsbaan, overdag voor kinderen tot 12 jaar, ’s avonds voor varianten van curling. Er staat een winterpaviljoen, een buitenbar en er is een poffertjeskraam. Vanuit de Bossche adventskalender zijn er verschillende muzikale optredens van koren en muziekgezelschappen uit de regio. Zithoekjes met houtvuur zorgen voor warmte en gezelligheid, er zijn verhalenvertellers en leuke kinderactiviteiten. Het paradijs is dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 22.00 uur (op feestdagen tot 18.00 uur).

Lees ook:Bosch Winterparadijs 2013
Lees ook:Bosch Winterparadijs op De Parade ‘s-Hertogenbosch
Lees ook:Bosch Winterparadijs 2014 op Parade van Den Bosch
Lees ook:Vestingloop Den Bosch
Lees ook:Drijvende Kerstmarkt Leiden begint vrijdagavond 16 december met Lichtjesparade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>