Nationale Open Golfdagen 2013

Zaterdag 20 en zondag 21 april 2013 vinden voor de 14e keer de Nationale Open Golfdagen plaats (2014: klik hier). Dan openen golfbanen in het hele land hun deuren om er een kijkje te komen nemen, maar ook om gratis en geheel vrijblijvend deel te nemen aan uiteenlopende activiteiten. Lange tijd stond golf bekend als een saaie en elitaire sport, maar in werkelijk ‘is het voor iedereen een zeer uitdagende sport die veel vraagt ban zowel je fysieke als je mentale kracht’, meldt de website.

Onder toeziend oog van een professionele vrijwilliger een balletje slaan op de Driving Range, Pichen & Pullen en uitleg krijgen over de golfsport: het Golf ABC’tje leren kennen. Er zijn clinics, wedstrijden en beginnerscursussen en in de clubhuizen is informatie te krijgen over lidmaatschappen, beginnerscursussen, het golfvaardigheidsbewijs en speelmogelijkheden. De Golfdagen lopen ieder jaar parallel aan de Nationale Sport Week, dit jaar van vrijdag 19 tot en met 26 april.

Lees ook:Nationale Open Golf Dagen 2015
Lees ook:Open Golf Dag 2014
Lees ook:Open Golfdagen 2012
Lees ook:Amsterdam GOLF Show 2011
Lees ook:Nationale Open Golfdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>