Open Golfdagen 2012


Zaterdag 21 en zondag 22 april 2012 openen 130 golfbanen in het hele land hun deuren voor de 13e editie van de Nationale Open Golfdagen (2013: klik hier). Dan is iedereen, van jong tot oud, gratis welkom om de golfsport te leren kennen. Iedereen kan gratis een eerste golfbal leren slaan en meer te weten komen over de golfsport: het Golf ABC’tje leren kennen. Thema dit jaar is: Familiegolf. De Golfdagen maken deel uit van de Nationale Sport Week.

 

Golf was vroeger was een elitaire sport, waar slechts een select gezelschap werd toegelaten. Tegenwoordig kan iedereen komen golfen. Altijd al eens een balletje willen slaan, maar nooit gedurfd? De golfbanen die eraan meedoen, organiseren dit weekend clinics, demonstraties en je kunt er onder toeziend oog van een echte prof zelf ook een balletje slaan. Wat houdt de golfsport in, hoe haal je een golfvaardigheidsbewijs (waarmee je zonder toezicht zélf mag golfen), wat zijn de baanregels en hoeveel kost het. Bezoekers maken kennis met de cultuur van golf en vereniging. In de golfshops is informatie over geschikte outfits en golfclubs te krijgen.

Lees ook:Nationale Open Golfdag
Lees ook:Nationale Open Golfdagen 2013
Lees ook:Nationale Open Golfdag 2010
Lees ook:Open Golf Dag 2014
Lees ook:Nationale Open Golf Dagen 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>