Open Golf Dag 2014

Zaterdag 12 en zondag 13 april vindt de 15e editie plaats van de Nationale Open Golfdagen plaats: een ideale gelegenheid om kennis te maken met de golfsport (2015: klik hier). Dan openen golfbanen in het hele land hun deuren om er een kijkje te komen nemen, maar ook om gratis deel te nemen aan uiteenlopende activiteiten. Lange tijd stond golf bekend als saai en elitair, maar dat is al lang niet meer zo. Golfen is ‘voor iedereen een uitdagende sport die veel van je fysiek en van je mentale kracht vraagt’.

Vorig jaar deed een recordaantal golfbanen mee en aan het aantal deelnemers op de dag en mensen die zich aanmeldden als nieuw lid te zien, was de dag zeer succesvol. Professionals leggen de basisvaardigheden uit en er zijn rondleidingen over het hele golfcomplex. Iedereen kan deelnemen aan clinics en wedstrijden of zelfs al aan een beginnerscursus. Golfshops bieden uitleg over uitrusting en boekeingen van golflessen en cursussen. In de clubhuizen is informatie te krijgen over lidmaatschappen, beginnerscursussen, het zogenoemde 9-stappenplan, speelmogelijkheden en koffie met iets lekkers.

Lees ook:Nationale Open Golf Dagen 2015
Lees ook:Nationale Open Golfdagen 2013
Lees ook:Recordaantal bezoekers Museum Prinsenhof Delft
Lees ook:Open Golfdagen 2012
Lees ook:Nationale Open Golfdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>