Paardensport Indoor Brabant

De Brabanthallen in den Bosch staan van donderdag 19 tot en met zondag 22 maart 2009 in het teken van de paardensport, tijdens de 42e editie van Indoor Brabant (2013: klik hier). Vier dagen lang demonstreren de beste ruiters uit de hun kunnen in Den Bosch, zoals Smky van Grunsven en andere leden van de Gouden Oranje Equipe: Piet Raijmakers, Jeroen Dubbeldam, Albert Zoer en Gerco Schröder, maar ook buitenlandse toppers als Meredith Beerbaum en Isabell Werth. Op het programma staan onder andere de  Wereldbekerfinale Dressuur Kür en de Rolex FEI World Cup Jumping. Daarnaast vinden er diverse andere shows en wedstrijden plaats, zoal wedstrijden voor ponyruiters -en amazones.

 

Zowel voor de dressuur -als de springruiters is dit de laatste kans om punten te verzamelen voor de World Cup Finales in april in Las Vegas. Daarom treden bijna alle spring -en dressuurruiters uit de top 10 van de wereldranglijsten aan. De KWPN (Koninklijke Warmbloed Paardenstamboek Nederland) verzorgt een viertal showblokken in de showpaddock. Een inspecteur/jurylid geeft uitleg over de getoonde paarden, die afkomstig zijn van fokinrichtingen van de KWPN. Daarbij zitten Brabantse fokproducten, waaronder kampioenen van de Centrale Keuringen, de Nationale Merriekeuring en de kampioenschappen voor jonge springpaarden en dressuurpaarden.

Lees ook:Hengstenkeuring in Den Bosch
Lees ook:KWPN Hengstenkeuring 2011 Den Bosch
Lees ook:Indoor Brabant 2012 in Den Bosch
Lees ook:Hengstenkeuringen in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Koning opent Hippisch Centrum in Ermelo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>