Indoor Brabant in Den Bosch

Donderdag 14 tot en met zondag 17 maart 2013 staan de Brabanthallen in Den Bosch in het teken van de paardensport, tijdens de 46e editie van Indoor Brabant (2014: klik hier). Anky van Grunsven neemt afscheid met Salinero. Het Internationaal Concours Hippique biedt een uitgebreid programma van dressuur en springsport, met tal van prijzen, zoals van Noord-Brabant, de Brabanthallen, Brabants Dagblad en ‘s Hertogenbosch.

Hoogtepunten zijn de World Cup Dressuur Grand Prix op vrijdagochtend en zaterdagavond en als afsluiting de World Cup Springen op zondagmiddag. Donderdag is er een verrassend programma rondom Olympisch kampioene  Anky van Grunsven en haar paard Salinero. Zaterdagmiddag presenteert Adelinde Cornelissen  haar nieuwe Kür met haar paard Jerich Parzival. Die middag neemt dressuurlegende Salinero afscheid. Wibi Soerjadi begeleidt het programma met Anky op donderdag en zaterdag. Hij componeerde de muziek waarop zij met Salinero de wereldbekerfinale en de Olympische Spelen in 2008 won. Samen wonnen zij meer, waaronder de Spelen in Athene (2004), de wereldtitel in Aken in 2006, Europees goud, drie Nederlandse kampioenschappen en in totaal vier maal de wereldbekerfinale.

Lees ook:Afscheid Salinero bij Indoor Brabant
Lees ook:Indoor Brabant 2012 in Den Bosch
Lees ook:Internationaal Concours Hippique Indoor Brabant in Den Bosch
Lees ook:Indoor Brabant in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Paardensport Indoor Brabant 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>