Indoor Brabant 2012 in Den Bosch

De Brabanthallen in Den Bosch zijn van donderdag 19 tot en met zondag 22 april 2012 het domein van de paardensport, tijdens de 45e editie van Indoor Brabant (2013: klik hier). Vier dagen lang demonstreren de beste paarden en ruiters uit de hele wereld hun kunnen in Den Bosch. Op het programma staan onder andere de World Cup Dressuur Kür en de World Cup Jumping.

Daarnaast vinden er diverse andere shows en wedstrijden plaats. In tegenstelling tot eerdere berichten gaat Anky van Grunsven niet van start in den Bosch. Donderdag staat vooral in het teken van springen, vrijdag zijn er twee FEI World Cup Finales (dressuur en springen), zaterdagochtend staat de dressuur centraal en ’s middags het springen. Zondag staat in het teken va pony’s. Indoor Brabant wordt die middag afgesloten met de Rolex FEI World Cup Finale Springen.

Lees ook:Internationaal Concours Hippique Indoor Brabant in Den Bosch
Lees ook:Indoor Brabant in Den Bosch
Lees ook:Indoor Brabant in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Indoor Brabant 2011 in Den Bosch
Lees ook:Paardensport Indoor Brabant 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>