Indoor Brabant in Brabanthallen Den Bosch

Donderdag 20 tot en met zondag 23 maart zijn de Brabanthallen in Den Bosch het decor van de 47e editie van Indoor Brabant (2015: klik hier). Vier dagen lang demonstreren de beste ruiters ter wereld hun kunsten: Indoor Brabant heeft met extra prijzengeld een top deelnemersveld aan zich weten te binden. Op het programma staan diverse shows en wedstrijden. Donderdagmiddag en -avond, vrijdag- en zaterdagochtend staan in het teken van dressuur, de andere dagdelen van springen.

Zaterdagochtend is de Grand Prix Dressuur, zondag de Grand Prix springen. Er is een gevarieerd showprogramma, niet alleen in de hoofdpiste, maar ook in de Paddock in het promodorp. Donderdagavond rijdt het zilveren EK Ponyteam een quadrille voor aan vang den de wedstrijden, Anky van Grunsven geeft vrijdag aan het eind van de middag een demonstratie met uitleg en zaterdag geeft Para-Olympiër Sanne Voets aan het eind van de middag een demonstratie. Ook zaterdagmiddag is er meteen na de dressuur een presentatie van War Horse, dat vanaf eind juni in theaters in het hele land te zien zal zijn.

Lees ook:Indoor Brabant 2012 in Den Bosch
Lees ook:Indoor Brabant 2011 in Den Bosch
Lees ook:Brabanthallen: 50e editie Indoor Brabant
Lees ook:Indoor Brabant in Den Bosch
Lees ook:EK Dressuur in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>