Hengstenkeuringen in Brabanthallen Den Bosch

Woensdag 30 januari tot en met zaterdag 2 februari 2013 vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de jaarlijkse  hengstenkeuring plaats: de grootste ter wereld (2014: klik hier). De KWPN Hengstenkeuring (Koninklijk Warmbloed Paarden-stamboek Nederland) trekt ieder jaar zo’n 25.000 bezoekers uit alle delen van de wereld, om in de Brabanthallen te genieten van fokkerij, paardensport en show.

Woensdag en donderdag ligt de focus pop springpaarden,, vrijdag is de dressuurdag. Het avondprogramma bevat veel hoogtepunten: finales van de hengstencompetitie, trofeeën en spectaculaire shows. Op de slotdag zaterdag is de derde bezichtiging van de dressuur-, spring- en Gelderse hengsten en de tweede van de tuigpaardhengsten, met aansluitend de kampioenskeuring voor het KWMN Paard van het Jaar 2012. Daarna strijden de beste tuigpaardhengsten om de Oregon Trofee. De dag wordt afgesloten met de velling van tophengsten: de KWPN Select Sale.

Lees ook:Hengstenkeuring in Den Bosch
Lees ook:KWPN Hengstenkeuring 2012 De Bosch
Lees ook:KWPN Hengstenkeuring 2011 Den Bosch
Lees ook:Grootste hengstenkeuring ter wereld in Den Bosch
Lees ook:Hengstenkeuring 2012 in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>